Lisa Lindström, VD på Doberman

lisa lindström

Lisa Lindström driver sedan många år designbyrån Doberman som har prisats som Sveriges bästa byrå och Sveriges bästa arbetsplats. Doberman är en digital designbyrå som hon förvärvade från Europolitan Vodafone tillsammans med några kollegor 2003. På bara ett par år lyckades de vända ett negativt resultat till att bli en topprankad digital designbyrå med en omsättning på 40 miljoner och kunder som SVT, DN, Apoteket, BabyBjörn, Posten, Vodafone Group och SR.

Under Lisas ledning har Doberman mottagit flertalet designutmärkelser, utsetts till Sveriges bästa arbetsplats samt kvalificerat sig som gasellföretag. På Doberman har Lisa jobbat som kundansvarig och strategisk rådgivare åt bland andra Vodafone Group, SVT, Tele2 och Handelsbanken.

Dessutom är Lisa Lindström en flitigt anlitad föreläsare inom strategisk design och tjänsteutveckling såväl som inom nytänkande i organisationsutveckling, digitala plattformar, digital kundupplevelse och välmående på arbetsplatsen. Hon föreläser bland annat om innovativa metoder som involverar och engagerar medarbetare till att leverera högre kvalitet och lönsamhet. Hur man får anställda att bli mer delaktiga i företaget och varför det är en nyckelfaktor för framgång.

superturken